Erkende Leonberger Kennel & Cattery van Perzisch langhaar / Exotics

trimsalon voor alle rassen

uitlaatservice, oppas-aan-huis

rijksweg 22, kuurne

flanders20@live.nl

0493/574.674

  • images
  • illustratie-van-pictogram-van-oude-telefoon-47244081
  • images
  • Facebook - Black Circle

Onze Katten leven niet in hokjes. Ze hebben een grote buitenren ter beschikking en lopen vrij in huis. Ook de kittens worden in huis opgevoed zodat ze zindelijk en gesocialiseerd naar hun nieuwe thuis vertrekken. Onze kittens zijns allemaal in het bezit van een stamboom, Gechipt, Entingen, tweewekelijks ontwormd en dit alles is terug te vinden in hun Europees Paspoort. ,De voeding die wij onze katten geven,speeltjes en nog andere dingen krijgen ze in een Kittenpakket mee naar hun nieuwe blikopeners. Wij testen op Fiv (kattenaids) & Felv (leukemie) via bloedafname.Ook testen wij op PKD (nierziekte), HCM (hartziekte), SMA (spierziekte) en hypothyroidisme(schildklierafwijking). Dit is belangrijk want de eerste 2 zijn besmettelijk, de andere zijn erfelijke ziektes!

Als er kittens geboren zijn, of verwacht worden kan onze cattery na afspraak bezocht worden. Kittens kunnen pas vanaf 4 weken worden bezocht, dit zodat de poes ook haar rust heeft, Vanaf die leeftijd kunnen ze dan ook worden gereserveerd als er een voorschot wordt gegeven.

De kostprijs van een Persje/exotic is 700euro,
400 euro wordt betaald bij reservatie.

Het kleintje kan verhuizen aan een leeftijd van 12 weken. Na goedkeuring van de dierenarts. Door de Belgische wetgeving worden alle kittens steriel gemaakt voor de verhuis naar de nieuwe eigenaar, behalve als deze in bezit is van een geldig HK nummer. De kostprijs hiervan wordt natuurlijk doorgerekend aan de nieuwe eigenaar.
Voor een katertje bedraagt dit 50€, een kattin 120€.

Wij staan onder het goedkeurend oog van FOD en dierenarts Filip Hanssens te sint-elooiswinkel. Wij zijn lid van de rasvereniging Belgicat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now