Erkende Leonberger Kennel & Cattery van Perzisch langhaar / Exotics

trimsalon voor alle rassen

uitlaatservice, oppas-aan-huis

rijksweg 22, kuurne

flanders20@live.nl

0493/574.674

  • images
  • illustratie-van-pictogram-van-oude-telefoon-47244081
  • images
  • Facebook - Black Circle

WHAT PEOPLE SAY

Merci à flandry dogs pour notre grand amis looper qui a changé nos vies.

-Mr. Callewaert

Wij zijn een erkende leonbergerfokker,
onder het goedkeurend oog van FOD Belgie, FCI & Sint-hubertus. De dierenarts die ons bijstaat met raad en daad is dierenarts Dries Goegebeur te Ingelmunster.

Ons streefdoel is gezonde leonbergers fokken met oog op de rasstandaart. Wij Testen op Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, alle erfelijke oogziekten, Polyneuropathie (LPN) 1 & 2,LEMP,  DNA en de honden zijn meermaals gekeurd op exterieur door middel van shows lopen. Ook hier werden hun tanden gecontroleerd op aanwezigheid van de M3.

De kleintjes worden hier in huis geboren en met alles gesocialiseert: andere honden, huiselijke geluiden, kinderen, katten, vreemde geluiden, de wagen,... zodat ze als zelfzekere pups naar hun nieuwe thuis kunnen vertrekken.

De pups kunnen gereserveerd worden vanaf de geboorte, maar vanaf de dekking gebeurt of een tijdje ervoor kan er al aangemeld worden op de wachtlijst. In deze volgorde worden de pupjes dan ook gekozen op 6 weken. De naam van de pup wordt gekozen aan de hand van de letter die opgegeven is van Sint-hubertus, en wordt volledig door de nieuwe eigenaar gekozen.


Onze pupjes vertrekken vanaf 8 weken naar hun nieuwe thuis. Ze zijn hier om de twee weken ontwormd, worden aan 6 weken gevaccineerd en gechipt. Ze krijgen allemaal een mooie stamboom en een goedgevuld puppypakket mee naar huis. Een garantiecertificaat & verkoopcontract wordt opgesteld om het wederzijds vertrouwen te bevestigen. Alle pups worden vanaf heden ook DNA getest volgens de nieuwe richtlijnen van Sint-hubertus

 

Een pup kost bij ons 1300€ incl. BTW, Bij reservatie wordt een voorschot van 400 euro betaald.

Onze kennel staat altijd open na afspraak voor meer info over het ras of onze manier van fokken, aarzel dus niet om contact op te nemen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now