eventjes ons voorstellen

Wij zijn Bart en Delphine, samen met onze dochters lara, emma en Eline wonen we kuurne. Honden zijn een echte passie, van het ganse gezin!

Delphine heeft haar studie dierenzorg met stages bij een trimsalon afgerond in 2008. Hierna heeft ze nog 2 jaar en een half avondschool gevolgd om haar trimtechniek nog bij te schaven. Naast haar diploma trimster, heeft ze ook basis EHBO techniek.

Ook nu worden nog geregeld bijscholingen gevolgd om up-to-date te blijven met de laatste nieuwe technieken en producten.

Bij ons wordt geen enkel dier verdoofd, en we werken enkel met een rustige en geduldige aanpak bij angstige dieren. Wanneer het absoluut niet veilig is wegens zware agressie verwijzen wij door naar de dierenarts.

Alle honden zijn welkom, groot, klein, alle (niet) rassen,...

Ons salon is zeer uitgebreid aangepast, zo beschikken wij over een elektrische trimtafel, een bad die verlaagd en verhoogd kan worden en een infrarood droogcabine. Dit laatste is vooral voor zeer angstige honden, of honden met gezondheidsproblemen die niet zo goed meer lang kunnen recht staan.

CONTACT

Wostijn Bart & Delaere Delphine

rijksweg 22

8520 kuurne

0493574674

flanders20@live.nl

Flandry Dogs

trimsalon voor alle rassen

rijksweg 22, kuurne

flanders20@live.nl

0493/574.674

  • images
  • illustratie-van-pictogram-van-oude-telefoon-47244081
  • images
  • Facebook - Black Circle