Erkende Leonberger Kennel & Cattery van Perzisch langhaar / Exotics

trimsalon voor alle rassen

uitlaatservice, oppas-aan-huis

rijksweg 22, kuurne

flanders20@live.nl

0493/574.674

  • images
  • illustratie-van-pictogram-van-oude-telefoon-47244081
  • images
  • Facebook - Black Circle

eventjes ons voorstellen

Wij zijn Bart en Delphine, samen met onze dochters lara en emma wonen we in het landelijke west vlaanderen. Om concreet te zijn kuurne. Mijn passie is al jaren de leonberger, ik ben sinds kinds af gefascineert door deze grootte lieve loebassen met hun rustige karakter. Gelukkig vond ik een man die na het ontmoeten van mijn eerste leo, fjento, ook verliefd werdt hierop. Bart had een grootte voorliefde van Perzische katten. Dus niet lang nadat we besloten samen te wonen kwam een pluizenbolletje ons vervoegen. Samen deelden we onze liefdes voor de rassen en zo werdt ons huis hoe langer hoe meer gevuld met viervoeters.

Ikzelf ondervond in mijn zoektocht naar een nieuwe pup dat het niet gemakkelijk was nog een leonberger te vinden echt volgens de rasstandaart, met niet overdreven zwart, en toch met alle gezondheidstesten.... Hierdoor besloot ik zelf aan de rasverbetering mee te helpen, en zo werdt de kennel opgericht.. Mijn man ondervond vlug datzelfde probleem, perzen die zonder ronde kop, of met teveel lijnteelt werden gefokt, of Exotics met een niet volle vacht, dus enkele jaren later richte hij de Cattery voorPerzen & Exotics op.

Gelukkig hebben we kinderen die onze liefde voor dieren delen, en het dan ook niet erg vind dat onze planning gevuld is met nu en dan een show, vele wandelingen en af en toe kleintjes om voor te helpen zorgen.

Door alle ervaringen in de hondenwereld besloot delphine van haar passie haar beroep te maken en startte ze haar eigen trimsalon. hiervoor heeft ze verschillende cursussen gevolg en volgt ze verscheidene workshops om bij te blijven met alles. Doordat we weten dat een grootte hond naar een trimsalon brengen niet ideaal is, is ons trimsalon hier volledig aan aangepast met een elektrisch bad en voldoende ruimte.

We hopen dat u geniet van de site,

CONTACT

Wostijn Bart & Delaere Delphine

Beelshoek 8

8770 Ingelmunster

0493574674

flanders20@live.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now