Erkende Leonberger Kennel & Cattery van Perzisch langhaar / Exotics

trimsalon voor alle rassen

uitlaatservice, oppas-aan-huis

rijksweg 22, kuurne

flanders20@live.nl

0493/574.674

  • images
  • illustratie-van-pictogram-van-oude-telefoon-47244081
  • images
  • Facebook - Black Circle

Uitlaatservice &

oppas aan huis

toen wij op reis vertrokken hebben we goed nagedacht over een pension. Toen we op Delphine haar oppas-aan-huis dienst botsten was dit een perfecte oplossing. Dagelijks kon onze toby 2x gaan wandelen & we hebben dit gekoppeld aan zijn trimbeurt! Dus we hadden niet enkel een gelukkige hond toen we thuiskwamen maar dan ook nog eens een goedruikende!

Fam. Leenaerts - Ingelmunster

Gaat u de ganse dag werken en vind u het vervelend dat uw hond of kat de ganse dag alleen thuis is? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u!

Ik kom langs voor een wandeling met uw hond van ongeveer minimum een half uurtje. Of ik kom langs bij u thuis wanneer u weg bent op reis om de kattenbak schoon te maken, eten te geven, brievenbus leegmaken, planten water geven,.. Alles kan besproken worden.. Ook accidentjes in huis worden netjes opgeruimd!

er wordt gewerkt met een sleutelcontract, zodat ik toestemming heb om langs te komen als jullie niet thuis zijn op afgesproken dagen, en dat jullie aan mij een sleutel geven hebben.

Er is altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek zodat alles duidelijk is en de hond mij al eens heeft gezien in bijzijn van zijn baasjes.

Ik heb een diploma algemene dierenverzorging en kan dus overweg met alle dieren. Hiernaast heb ik nog cursussen gevolgd in het gedrag van de hond om mij beter toe te leggen om de specifieke hondentaal. Ik kan dus met alle rassen overweg.

Prijzen:

Wandeling 1e hond: 10€ (30 min)

per extra halfuur: 7.5€

oppas-aan-huis:

1x (30 min.) thuis langskomen: 10€

2x (30 min.) per dag langskomen: 17.5€

1x (60 min.) langskomen: 17.5€

2x (60min.) per dag langskomen: 30€

er wordt een km vergoeding gerekend vanaf ons thuis adres naar de plaats waar de dieren zich bevingen. Dit zowel heen als terug aan het tarief van 0.25€ per km.

Er worden geen extra toeslagen gerekend voor meerdere dieren, weekends of feestdagen.

Reserveren kan via mail & telefoon

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now